Vrijgezellendag organiseren - Kokima eventkasteel Limburg

Vrijgezellendag organiseren

Op 5 minuten van de afrit | Ruime gratis privé parking | Meer dan 25 jaar ervaring

Organiseer een knallende vrijgezellendag

Jouw beste vriend of vriendin gaat trouwen en jij wordt aangewezen om het vrijgezellenfeest te organiseren. Natuurlijk wil je de verloofde een onvergetelijke dag geven. Maar hoe begin je hier aan? Wij geven je graag wat advies om een knallend vrijgezellenfeest te organiseren.

Enkele tips …

  1. Een eerste gouden tip is om dit niet alleen te organiseren. Kies iemand waarmee je goed overweg kan en die de verloofde goed kent. Je kan de taken verdelen zodat niet alle last op jouw schouders valt. Een second opinion over ideeën is natuurlijk ook altijd mooi meegenomen!
  2. Wie nodig je uit? Familie, vrienden en collega’s? Een grote of een kleine groep? Laat de verloofde een lijst opstellen met wie allemaal mag komen, zo vermijd je gênante situaties.
  3. Natuurlijk is de datum heel belangrijk. Meestal worden vrijgezellendagen twee maanden op voorhand georganiseerd. Maar nog belangrijker is dat iedereen aanwezig kan zijn. Maak daarom een Doodle aan, zo krijg je een duidelijk overzicht van alle aanwezigen.
  4. Ook het budget mag je niet vergeten. Als je een hele dag en/of nacht plant moet je er rekening mee houden dat het wat meer kan kosten. Voor de activiteiten betaal je meestal op voorhand, maar voor drank en eten tussendoor niet. Daarom leg je best een ‘pot’ uit waar iedereen een bepaald bedrag inlegt. Op deze manier vermijd je eventuele problemen.
    Laat ook iedereen op voorhand betalen, zo voorkom je last-minute annulaties en ben je zeker dat iedereen zijn deel bijdraagt.
  5. Kies voor een locatie waar je de activiteit kan combineren met een avondmaal. Op deze manier bespaar je een heleboel tijd en stress. Bij Kokima kan je gezellig iets drinken, een leuke activiteit doen en hierna lekker BBQ-en!
  6. Zorg ervoor dat deze dag en/of nacht onvergetelijk wordt. Kies voor activiteiten waarbij iedereen zich kan amuseren. Inspiratie nodig voor een leuke activiteit? Neem dan eens een kijkje op www.kokima.be/vrijgezellen