Teambuilding

Op 5 minuten van de afrit | Ruime gratis privé parking | Meer dan 25 jaar ervaring

Teambuilding in al zijn vormen van actief tot gezellig samenzijn. 
Onze 25 jaar ervaring voel je in ieder concept en maakt iedere keuze tot een geslaagde keuze.

Het versterken van de teamgeest binnen het bedrijf is een belangrijk onderdeel binnen de meeste organisaties. Een goed team werkt efficiënter en kan grotere uitdagingen aan hetgeen resulteert in betere prestaties en een aangenamere werksfeer. Wij maken graag een teambuilding op uw maat. Hier kunnen we vertrekken van enkele successformules voor een geslaagde teamuitstap.

Ons domein leent zich voor teambuildings van 10 tot 500 personen en kunnen we aanvullen met catering en voldoende meetingruimtes.

Outdoor teambuilding

Frisse buitenlucht kan op zich al wonderen doen. Voeg hier een professioneel georganiseerde activiteit aan toe samen met een groep die klaar is voor een flinke portie plezier en je hebt het ideale recept voor een outdoor teambuilding.

Binnen Teambuilding en Workshops

Tussen de dikke kasteelmuren ontdek je bij het binnenwandelen meteen de gezelligheid. Een teambuilding in dit kader is beslist een stap in de juiste richting.

Teambuildings voor grote groepen

Meer dan 25 jaar ervaring in teambuilding maakt dat we ook grote groepen vlot kunnen enthousiasmeren met onze teambuilding mogelijkheden. Deze concepten hebben we ontwikkeld voor groepen boven de 100 deelnemers.

Teambuilding op verplaatsing

Blijf gewoon op jullie eigen locatie en wij komen graag tot bij u voor een teamactiviteit.
Wij hebben een mooi assortiment dat we je graag voorstellen.