Teambuilding | eventkasteel Limburg | Kokima corporate events

Teambuilding

Op 5 minuten van de afrit | Ruime gratis privé parking | Meer dan 25 jaar ervaring

Teambuilding in al zijn vormen van actief tot gezellig samenzijn. 
Onze 25 jaar ervaring voel je in ieder concept en maakt iedere keuze tot een geslaagde keuze.

Het versterken van de teamgeest binnen het bedrijf is een belangrijk onderdeel binnen de meeste organisaties. Een goed team werkt efficiënter en kan grotere uitdagingen aan hetgeen resulteert in betere prestaties en een aangenamere werksfeer. Wij maken graag een teambuilding op uw maat. Hier kunnen we vertrekken van enkele successformules voor een geslaagde teamuitstap.

Ons domein leent zich voor teambuilding van 10 tot 500 personen en kunnen we aanvullen met catering en voldoende meetingruimtes.

Een vaak voorkomende formule is een verwelkoming van uw gasten met een 'Goede morgen!'. Aansluitend een inspirerende meeting in het kasteel, op het gezellige terras of in de natuur, rond het kasteel. s' Middags voorzien we een lichte lunch en in de loop van de namiddag worden alle remmen losgelaten tijdens één of meerdere beproefde activiteiten-concepten. Afsluiten doen we met een afscheidsdrink of een gezellige BBQ.

 

Coronaproof teambuilding

We hebben onze teambuilding coronaproof gemaakt waarbij we aandacht hebben voor de veilige afstanden en ontsmetten van materialen.
Onze evenementexperts staan klaar om het jullie programma samen te stellen! Vraagje? Stuur je vraag naar info@kokima.be!

Teambuilding buiten

Frisse buitenlucht kan op zich al wonderen doen. Voeg hier een professioneel georganiseerde activiteit aan toe samen met een groep die klaar is voor een flinke portie plezier en je hebt het ideale recept voor een buiten teambuilding.

Meer van onze teambuilding activiteiten voor buiten kan je zien op onze buiten teambuilding pagina.

Teambuilding binnen en Workshops

Tussen de dikke kasteelmuren ontdek je bij het binnenwandelen meteen de gezelligheid. Een teambuilding in dit kader is beslist een stap in de juiste richting.

Meer van onze teambuilding activiteiten voor binnen kan je zien op onze binnen teambuilding pagina.

Teambuilding voor grote groepen

Meer dan 25 jaar ervaring in teambuilding maakt dat we ook grote groepen vlot kunnen enthousiasmeren met onze teambuilding mogelijkheden. Deze concepten hebben we ontwikkeld voor groepen boven de 100 deelnemers.

Teambuilding met actie

Actie en veel, heel veel, plezier zijn de belangrijkste factoren bij deze teambuilding mogelijkheden.

Voor vrienden als vrijgezellenuitstap

Een vrijgezellendag organiseren doe je even snel als tellen tot drie. Selecteer de gewenste activiteiten en voeg hier catering naar keuze aan toe en je hebt meteen een geweldige vrienden of vrijgezellenuitstap bij elkaar geklikt. Spring naar onze vrijgezellen en vriendenuitstap pagina.

Teambuilding op verplaatsing

Blijf gewoon op jullie eigen locatie en wij komen graag tot bij u voor een teamactiviteit.
Wij hebben een mooi assortiment dat we je graag voorstellen.

 

Food and beverage tijdens jouw teambuilding

Voor ieder type evenement bieden we bij Kokima diverse cateringmogelijkheden.
In onze brochure kan je ons volledig aanbod vinden met klassieke buffetten, BBQ's of foodstations.

Download ons cateringaanbod