GPS zoektochten - Teambuilding buiten - Kokima eventkasteel Limburg

Teambuilding
GPS zoektochten

Fun

3

Gezelligheid

3

Actief

3

Teambuilding

3

Groepsgrootte(s)

10 30 50 100 100+

Duur

3 uur
Prijs € 300,00
Prijzen inclusief btw - voor 2 teams
Op 5 minuten van de afrit | Ruime gratis privé parking | Meer dan 25 jaar ervaring

Reservatie

Nog geen programma gemaakt

Ontdek de verschillende GPS CityGames van Kokima waarbij verschillende teams het tegen elkaar opnemen in een zoektocht met behulp van Garmin hand GPS toestellen.

Deze teambuilding bieden we aan in Tongeren, Hasselt en Sint-Truiden.
Voor twee teams kunnen we dit aanbieden aan € 300,- incl btw. Per bijkomend team is er een supplement van € 150,- incl btw.

Teams kunnen bestaan uit 5 tot maximum 10 deelnemers waarbij teams van 5 deelnemers het spel intenser zullen beleven en zullen teams van 10 deelnemers het eerder als aangename wandeling ervaren.
 

Het spel

De groep wordt verdeeld in verschillende teams.
Een team bestaat best uit 5 tot max. 10 deelnemers.

Elk team is gewapend met een roadbook en een Garmin GPS met topografische kaart.

In het roadbook vind je,

  • een aantal foto’s
  • een aantal vragen
  • de planning voor de teamopdracht(en)

De GPS is vooraf geprogrammeerd met

  • de locaties waar een foto genomen werd
  • de plaatsen waar je het antwoord vindt op de gestelde vragen
  • de plaats waar je samen de teamopdracht(en) moet doen

De opdracht

Ga op zoek naar alle waypoints en zoek het antwoord op de vragen. Is de foto echt of hebben onze Photoshoppers hem bewerkt?

Teamopdracht: bewijs dat jouw team betere smaakpapillen heeft en sterker is in samenwerken en overleggen. Het beste team aan het jenever proeven gaat met de punten lopen.
We kunnen ook een reuze lucifer puzzel als teamopdracht voorzien.

Tot slot wordt een gezamenlijk eindspel georganiseerd waarbij het team dat de meeste waypoints bezocht de grootste kans maakt om te winnen

CityGame Hasselt

Ontdek de mooiste plekjes van Hasselt in een teambuilding waarbij de teams het tegen mekaar opnemen in een zoektocht door de binnenstad.

Met de sympathieke medewerking van toerisme Hasselt.

CityGame Tongeren

In het oude Tongeren heeft Ambiorix veel sporen nagelaten. Slaagt jullie team erin om de overgebleven mysteries op te lossen?

CityGame Sint-Truiden

Verken het centrum van de stad met de Grote Markt en zijn talrijke (eet)cafés, monumenten en markten. In de gezellige straten rond de markt kan je de stad verder verkennen.

Back 2 Nature in Kortessem

Geniet van de natuur aan de poort van Haspengouw. GPS zoektocht vanaf KOKIMA eventkasteel.
Ben je niet zo competitief ingesteld maar maak je graag een stevige wandeling van 13 km in de schitterende natuur, dan bezorgen we je een gps met routebeschrijving.

Deze GPS gestuurde wandeling bieden we aan tegen € 200,- voor twee teams. Per bijkomend team vragen we € 100,- suplement.

Vrijgezellentopper: Ladies and the City

Leuke GPS-zoektocht, afgestemd op een groepje dames die graag op een plezierige manier de modestad Hasselt willen verkennen.

Ga op zoek naar alle waypoints en geef het antwoord op de vragen. Is de foto echt of hebben onze Photoshoppers hem bewerkt, hoeveel schoenwinkels vind je in deze straat, neem een foto waarop één van jullie stiletto's past, ...?

Walking Dinner

Aanvullend op het City Game concept vinden de deelnemers op enkele locaties een hapje en een drankje tijdens het teambuilding spel.

Een hand-GPS wijst je de weg naar een bepaalde locatie waar je een vraag kan beantwoorden. Is het antwoord correct, dan krijg je de locatie van een eerste horecazaak waar je team wordt getrakteerd op een heerlijk hapje. Vervolgens begint de speurtocht naar een volgende horecagelegenheid voor het volgende hapje en/of drankje of je zoekt nog snel enkele andere waypoints.

Afhankelijk van de gekozen locatie en de menu's kan de kostprijs variëren. Voor het standaard concept in Hasselt bedraagt de kostprijs € 65,00 per deelnemer. Je hebt dan drie uur de tijd om Hasselt te verkennen en de drie eetgelegenheden te vinden.

 

Walking Dinner +

Het Walking Dinner + concept laat je kiezen tussen een aperitief of een dessertje.
Op vier verschillende locaties word je tijdens dit vier uur durende spel verwacht voor een hapje en/of een drankje.

De prijs hiervoor bedraagt € 75,00 per deelnemer.

 

 

Walking Dinner VIP

Met de Walking Dinner VIP begint het spel met een glaasje Cava tijdens de receptie / briefing en eindigt het met een dessertje. Vijf unieke horecalocaties staan klaar om u te verwennen.

Dit concept duurt zo'n vijf uur en de kostprijs bedraagt € 85,00 per deelnemer.

Brochure voor On-the-go

Liever een papier in handen om te lezen of om makkelijk door te mailen?
Download onze A4 flyer met alle informatie.

Download onze GPS zoektocht Hasselt brochure