Feesten
Outdoor Wedding

Op 5 minuten van de afrit | Ruime gratis privé parking | Meer dan 25 jaar ervaring

You are here

Reservatie

Nog geen programma gemaakt

Met de outdoor weddings komt de Kokima beleving helemaal tot zijn recht. Op het ruime binnenplein maken we gezellige zithoekjes en staan drank- en foodstations met luxe streetfood verdeeld. Charmante stretchtenten en feestzalen op gelijkvloers zorgen dat de regen niet meteen een spelbreker vormt.
Voeg hier een swingende live band aan toe en je hebt een feest waar jullie als bruidskoppel en de genodigden nog lang van zullen nagenieten.

Luxe streetfood

Het voelt heel casual en ongedwongen, het proeft ... culinair top.
Burgers met heerlijke sauzen en buikspek, boschampignonroomsoep, prachtig patisseriewerk, ... en dit samen met de uiterst vriendelijke bediening maken van jouw feest een memorabel gegeven.

Werkwijze

 

Met meer dan 15 jaar ervaring kunnen wij u een garantie bieden voor een professionele aanpak. Ieder trouwfeest is anders en vraagt daarom méér dan enkel het verhuur van een locatie. Wij als Kokima kunnen u ondersteunen in de personalisatie van uw huwelijksfeest.

Wij hebben een heel open filosofie en dat merk je al van bij het eerste contact. Een voorstel van Kokima is duidelijk en transparant; zo rekenen wij geen meerprijs voor parking, energie, zaalkuis, ... omdat het vanzelfsprekend is dat dit mee inbegrepen is.

 

 

 

 

 

 

Partners in verlenging met onze visie

Voor een feest waarbij alles naadloos bij elkaar aansluit met heldere afspraken en kwaliteit in ieder aspect kan je beroep doen op onze vaste partners.

Op onze partner pagina hebben we een overzicht van onze vertrouwensrelaties.